Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Subforum filmy

CvS

Rekomendowane odpowiedzi

Weteran
Opublikowano

Witam,

Co w myślicie o tym aby dodać do pogaduszek subforum filmy aby dyskutować o swoich ulubionych filmach, a nawet polecać niektórym dane filmy. Wiele osób szuka określonego filmu, a nawet dużo osób nie ma co oglądać w weekendową noc, a ten poddział by służył właśnie do tego

w nim byśmy mogli dodawać filmy szukać filmu, a nawet dać opinię na temat danego filmu

graphic.png

Nie otwierać pod żadnym pozorem :D

1358284006-U713459.png

1356566001-U334301.png

by

Opublikowano

w nim byśmy mogli dodawać filmy

W grę wchodziłyby tylko i wyłącznie filmiki z yt, a takie można umieszczać w specjalnym dziale ;-) Nie muszę chyba pisać dlaczego.

Przykro mi, ale ja na nie. Naprawdę, za jakiś czas dział Pogaduszki będzie zbieraniną kilkudziesięciu subforum. Za bardzo staracie się z tego stworzyć forum typu "o wszystkim i o niczym".

Opublikowano

W grę wchodziłyby tylko i wyłącznie filmiki z yt, a takie można umieszczać w specjalnym dziale ;-) Nie muszę chyba pisać dlaczego.

Przykro mi, ale ja na nie. Naprawdę, za jakiś czas dział Pogaduszki będzie zbieraniną kilkudziesięciu subforum. Za bardzo staracie się z tego stworzyć forum typu "o wszystkim i o niczym".

Gdybyśmy mieli tworzyć wszystkie poddziały, subfora o czym rozmawiamy w pogaduszkach... to jak mówi Wredzia byłoby ich ... niezliczenie wiele :) Niestety, ja jestem na nie.

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Nie pasuje mi to za bardzo, 1 topic ala "Szukasz filmu? Tu go znajdziesz" polegający na wyszukiwaniu sobie nawzajem filmów, tutoriali do tego nie można zrobić chyba że spis filmów ale to bez sensu. Poza tym, rozbijanie pogaduszek na tons of sub niema żadnego sensu, w końcu pogaduszki byłyby puste bo do wszystkiego byłoby subforum, na nie.

Opublikowano

Do tego uważam że by było pełno spamu.

1391961391-U712132.jpg

ExMod | Best Member | Gold Member |Black Member

Opublikowano

„Can you feel it?

Your future, torn away.

There is no escape, only oblivion.”

Opublikowano

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...